مدارک ویزای کشتی کروز

۲۹ دی ۱۳۹۷
 

سفارت فرانسه در ایران

لیست مدارک روادید کوتاه مدت

توریستی/ خانوادگی/ شخصی

تمام مدارک باید در کاغذ A4 و کپی یک رو باشند. تمام مدارک فارسی باید به زبان فرانسه یا انگلیسی صادر یا ترجمه شده باشند.
فرم درخواست روادید تکمیل شده به زبان فرانسه یا انگلیسی، به همراه تاریخ و امضا (برای فرزند های زیر 18 سال، امضای هر دو والدین در مرکز اخذ ویزا الزامی می باشد.)
دو قطعه عکس رنگی و جدید (کمتر از شش ماه) با زمینه روشن، در اندازه 5.3 در 5.4 سانتی متر، به طوری که چهره 70 تا 80 درصد عکس را شامل باش
گذرنامه معتبر: حداقل سه ماه پس از اعتبار روادید درخواستی و دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده به همراه فتوکپی صفحه شناسایی امضا شده صاحب گذرنامه فتوکپی تمام روایدهای شنگن (گذرنامه فعلی و گذرنامه های قدیمی) به همراه مهرهای ورود و خروج آنها
شناسنامه، ترجمه رسمی شده به فرانسه یا انگلیسی، به همراه کپی تمام صفحات
مدارک اجتماعی، شغلی و مالی متقاضی، تمام مدارک فارسی باید به زبان فرانسه یا انگلیسی صادر یا ترجمه شده باشند. برای کارمندان:

·گواهی اشتغال به کار که کمتر از یک ماه از صدورش گذشته باشد و این موارد را ذکر کند: سمت متقاضی، تاریخ استخدام، حقوق ماهیانه، تعداد روزهای مرخصی موافقت شده و اعلام بازگشت متقاضی پس از سفر

· فیش های حقوق سه ماه اخیر

· پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین (حساب جاری و در صورت وجود پس انداز) برای فروشندگان و صاحبان شرکت :

· روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت ها

· پروانه کسب جاری

· پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان انگلیسی (حساب شخصی) برای شغل های آزاد:

· کارت نظام مربوطه یا کارت حرفه ای سال جاری

· پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین (حساب شخصی + حساب کاری) برای بازنشستگان و افراد بدون شغل:

· حکم باز نشستگی و/یا فیش دریافت مستمری برای بازنشستگان

· پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین

· در صورت لزوم، گواهی تقبل هزینه، به همراه تاریخ و امضا، همراه با مدارک شناسایی، شغلی و تمکن مالی شخص تقبل کننده برای فرزندان زیر 18 سال و دانشجویان:

· گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین

· مدارک مالی و کاری شخص تقبل کننده به همراه مدرک شناسایی

· اجازه خروج محضری و رسمی امضا شده توسط مادر و/یا پدر در صورتی که یک کدام از آنها با فرزند سفر نکند. چنانچه هیچ کدام از والدین با فرزند سفر نکنند، اجازه خروج هر دو والدین الزامی می باشد. اجازه نامه باید ترجمه شده باشد.

· گواهی اشتغال به تحصیل یا ثبت نام دانشگاهی در سال جاری یا ثبت نام برای سال آینده

مدارک اقامتی:

· اصل دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری شهر اقامت شخص دعوت کننده به همراه کپی

· یا رزرو هتل

· در صورت لزوم، سند مالکیت، اجاره نامه، یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک را در فرانسه نشان دهد (گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت و قبض های 3 ماه اخر)

کپی بیمه مسافرتی بین المللی و بازگشت به کشور که شامل خدمات پزشکی در طول مدت سفر در محدوده شنگن باشد، حداقل 30000 یورو
رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیمایی، تاریخ رفت نباید بیشتر از 90 روز بعد از تاریخ درخواست روادید باشد
تمام مدارک به زبان فرانسه یا انگلیسی توسط مترجم رسمی ترجمه شده باشند.
توضیحات:

 

 

بیانیه – اینجانب مطلع می باشم که:

· گذرنامه تنها در روز درخواست روادید می تواند گرفته شود. پس از تحویل گذرنامه به سفارت فرانسه در تهران، هیچگونه درخواستی قابل پذیرش نیست.

· پرونده بدون هر یک از موارد بالا ناقص محسوب شده و می تواند منجر به رد درخواست روادید من شود.

· سفارت فرانسه در تهران، حق درخواست اسناد و مدارک اضافی در صورت لزوم را دارد و صدور روادید را تضمین نمی کند. در صورت رد درخواست، هزینه های روادید بازپرداخت نمی شود.